3. Ohjelmakirjaston asetukset

Library-painikkeesta aukeaa Shellyn ohjelmakirjasto. Mikäli kirjasto ei aukea, Shellyn internet-yhteydessä on ongelma. Ohjausohjelman lisäys ei onnistu ennen kuin internet-yhteys toimii.

Listattuna tässä vaiheessa näkyvät Shellyn omasta ohjelmakirjastosta löytyvät ohjelmakoodit. Paina yläreunan painikkeesta "Configure URL", mistä aukeaa painikkeen alapuolelle osoitekenttä.

Oletuksena on Shelly-ohjelmakirjaston osoite, eli "https://raw.githubusercontent.com/ALLTERCO....". Tämän osoitteen saat aina palautettua takaisin kentän alapuolella näkyvästä Default-painikkeesta.

Poista kentästä alkuperäinen osoite, ja liitä siihen alla oleva Pörssärin ohjelmakirjaston osoite (paina linkkiä pitkään ja valitse "kopioi linkki" minkä jälkeen voit liittää sen ohjelmakirjaston asetuksissa):

Shellyn laiteohjelmistoversio tulee olla vähintään 1.0.2, päivitä tarvittaessa laiteohjelmisto ensin viimeisimpään versioon.

Linkki kirjastoon: https://raw.githubusercontent.com/Porssari/Shelly-client/main/release/porssari-manifest.json

Mikäli kirjasto ei aukea varmista, että olet Shellyn asetusliittymässä wifi-verkon ip-osoitteen kautta. Shellyn tukiaseman kautta (osoitteesta 192.168.33.1) skriptikirjasto ei lataudu, koska asetuksia tekevällä laitteella ei ole pääsyä internetiin.

Lopuksi sinulla pitäisi olla seuraavanlainen näkymä. Paina "Save" jolloin ohjelmakirjasto päivittyy näyttäen Pörssärin ohjelmakoodit.

Last updated